GRAVIDYOGA start 11/2

GRAVIDYOGA
6 tillfällen

En möjlighet för dig att fördjupa din kontakt med andetaget, kroppen och din ofödda bebis samtidigt som du förbereder dig inför födseln och den första tiden som mamma.

Forskning visar att yoga är ett fantastiskt sätt att förbereda sig både mentalt och fysiskt inför en födsel samt även under graviditeten. Under denna gravidyogakurs kommer vi fokusera på sköna, mjuka och samtidigt stärkande rörelser med fokus på andning, avslappning och koncentration. Vi ökar koppsmedvetenheten och utforskar mentala och fysiska verktyg att använda under graviditeten och förlossningen. Rekommenderas från graviditetsvecka 13.

 
Kursen leds av Gabriella Holmström som är certifierad gravidyogalärare och doula.

KURSSTART: 11 februari (uppehåll v 9)
LÖRDAGAR: 11.00 – 12.00
PRIS: 1590 kr för 6 tillfällen.
MAX ANTAL: 10 st (minst 5 st)

Avgiften är ej återbetalningsbar men du kan överlåta platsen till någon annan. Du får endast avgiften i retur mot uppvisande av läkarintyg. Vid färre än 5 deltagare blir kursen inställd och du får kursavgiften i retur. Du deltar i kursen under eget ansvar för din fysiska och mentala hälsa. Tiny Tree kan inte hållas ansvarig för ev skador eller händelser som skulle kunna uppstå under kursens gång. Vid Force Majeure återbetalas ej kursavgiften.  Ett missat kurstillfälle kan tas igen på våra öppna klasser.

Denna sida är inte tillgänglig just nu.